Rév utca

Társadalmi célú reklámok, megmozdulások - hogy a jó kezdeményezések révbe érjenek.

Friss topikok

  • marklidia: hú, de bazi jó fejek! :) (2011.06.01. 14:38) Halott város
  • Greenpeace: Köszi, ezeket mi sem ismertük! :-) (2011.05.05. 09:53) Meleg helyzet
  • marklidia: Pedálozzatok autósok ti is, hogy ne kelljen ingerülten, idegbetegen kerülgetnetek kevésbé lusta tá... (2011.04.12. 14:37) Aláírás a bicikiutakért

Linkblog

2011.07.08. 11:11 Mr_Wolf

Égés

Címkék: tcr erdőtűz

Mindig is utáltam a kocsiból cigarettacsikket, szemetet hajigálókat, a dzsuvájukat hátrahagyó táborozókat, és azokat a természetben bulizó idiótákat, akik normálisnak tartják, hogy majd valaki összeszedi utánuk az ott hagyott üres üvegeket. Egy dolog, hogy parasztság, de ezen felül még veszélyes is. Bele sem gondolnak, hogy főleg a száraz nyári napokon milyen könnyen lángra lobbanhat az menti erdő. Pedig évről évre látjuk a pusztítást, a reménytelen oltási kísérleteket. A Dél-Afrikai Saatchi a lelkünkre próbál hatni, amikor megmutatja, hogy az erdőtüzekben nem csak a fák pusztulnak el.

 

 (forrás: ibeleiveinadv)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://revutca.blog.hu/api/trackback/id/tr773049788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása