Rév utca

Társadalmi célú reklámok, megmozdulások - hogy a jó kezdeményezések révbe érjenek.

Friss topikok

  • marklidia: hú, de bazi jó fejek! :) (2011.06.01. 14:38) Halott város
  • Greenpeace: Köszi, ezeket mi sem ismertük! :-) (2011.05.05. 09:53) Meleg helyzet
  • marklidia: Pedálozzatok autósok ti is, hogy ne kelljen ingerülten, idegbetegen kerülgetnetek kevésbé lusta tá... (2011.04.12. 14:37) Aláírás a bicikiutakért

Linkblog

2011.11.02. 09:30 Mr_Wolf

Mese? Hö! Király(fi és lány)!

Címkék: reklám mese tcr médiaunió

Mostanában főleg politikusok mesélnek felnőtteknek Pannon Pumáról, Fülkeforradalomról, lézerblokkolókról vagy hátországról. Mesélnek persze a kereskedelmi médiumok is kukorica tolvajok és csőszök összecsapásáról, igazságos SMS szavazásokról és munkatársak elküldésének okairól. Ezért örülök, hogy helyet kap a mostanában az információzuhatagban az igazi mese is. Amit mi felnőttek mesélünk a gyerekeinknek. Mert szükség van arra, hogy királyfiak és királylányok lehessenek. És bár Villám McQueen kalandjai mellett nehéz becsempészni a gyerekek estéibe az Igazmondó juhászt vagy a Rest macskát, azért nem árt néha elkalauzolni őket az álomvilágba.

 

Tetszenek a filmek, és érdemes ellátogatni a honlapra, mesét keresni. Lehetne több mese rajta, hogy károgjak is egy kicsit, de van egy hatalmas ötlet, amiért csillagos ötöst érdemelnek az alkotók: tanulság alapján is kereshetünk meséket. Akinek van gyereke, az tudja, mekkora vívmány.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://revutca.blog.hu/api/trackback/id/tr563346860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása